Партньори

Намерете най-добрия партньор за успешен проект

Българската асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги е съсредоточена върху изграждането на солидна база от членове и създаването на стратегически партньорства на местно, регионално и международно ниво. Подпомагаме нашите партньори да подобрят резултатите си, както и нашите членове да постигнат по-бързо стратегическите си цели.

Технологиите и иновациите играят все по-голяма роля в развитието на всеки проект или бизнес начинание. Те могат да гарантират успеха, ако откриете вярното решение или да доведат до провал, ако не заложите на надежден партньор.

 

Да намерите правилните партньори и доставчици на услуги може да бъде истинско предизвикателство. Ние в БАССИ знаем, че компаниите за иновации, които могат да доставят продукти или услуги от висок клас, са наистина ценен актив.

 

България се превръща в една от най-предпочитаните страни за разработване на софтуер, IT и изнесени услуги. Владеенето на различни европейски езици, техническите знания, както и традициите в разработването на софтуер привличат чуждестранни инвеститори.  Българските компании печелят нови клиенти чрез своята гъвкавост и иновативност. 

За това „Вашите предимства. Нашите контакти. Общият успех!“ е формулата за съвместната ни дейност.

Нашите партньори