За нас

НАШАТА ВИЗИЯ

В БАССИ вярваме, че доброто развитие на бизнеса е пряко следствие от добрата бизнес среда. Ние искаме заедно, в Българската асоциация на секторите софтуер и изнесените услуги, искаме да изградим именно това.

Пред софтуерните компании и тези в сферата на аутсорсинг услугите има огромно поле за развитие не само у нас и зад граница. За да постигнем максимален ефект трябва да обединим усилия и да защитим интересите си.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Нашата цел е с общи усилия България да заеме своето място като един от лидерите на в софтуерната индустрия и сектора на услугите.

В БАССИ знаем, че това може да стане само ако компаниите в бранша обединят усилия. Ние ще помогнем, като съберем заедно тези компании

Ние искаме, като споделим своя опит, да придвижим аутсорсинга на информационни технологии, разработване на софтуер, поддръжка на софтуер и системна интеграция до нови нива.

Една от големите ни цели е да създадем споделени центрове, в които българските малки и средни компании да работят заедно по големи проекти и развитие на сектора.

ИЗТЕГЛИ МОЛБАТА ЗА ЧЛЕНСТВО

Включете се днес и растете заедно с нас!
APPLY NOW