ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА. НАШИТЕ КОНТАКТИ. ОБЩИЯТ УСПЕХ.

Ако се занимавате с технологии и софтуерни услуги, ще ви помогнем да намерите правилните партньори на местно и международно ниво. 

БАССИ си сътрудничи с Clutch.co – една от най-уважаваните платформи за бизнес оценка. Заедно създадохме портал за презентация на нашите членове. 

Ние в БАССИ можем да ви свържем с български предприемачи, за да развивате заедно големите си проекти. Асоциацията предоставя достъп до своята база данни с членове, партньори и нови пазари.

БАССИ събира малки и средни компании за технологии, софтуер и услуги.

В нашата организация вярваме, че техническите познания и опитът на българските компании за технологии, софтуер и услуги не получават достатъчно широк хоризонт. За това ще ви помогнем да покажете уменията си на света. 

Ние осигуряваме на нашите членове участие на специализирани събития. Можем да изготвим маркетинг материали, за да покажете постиженията си.

Даваме ви възможност да намерите партньори, с които да застанете заедно и да защитите интересите си.

Заедно този бранш може да заеме своето място на световните пазари. 

СТАНИ ЧЛЕН

Получете достъп до проекти и възможности. Използвайте нашите връзки с пазари, организации и инициативи, които ще насърчат вашия растеж.

НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ

Компании за софтуер и услуги, които искат не само да си сътрудничат, но и да развиват своите служители, портфолио и клиентска база.

НАШАТА ПРОГРАМА

Научете повече за програмата за периода 2020-2022 на Българската Асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги и разберете целите ни.

НАШИЯТ УСТАВ

Устав на Българската Асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги.

НАМЕРЕТЕ НИ В

Открийте нови пазари, клиенти и възможности!

Нашата история

БАССИ се роди от вярата ни, че познанията и опитът на българските малки и средни компании за технологии, софтуер и услуги не се използват достатъчно. 

Създадохме Българската асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги, за да разширим хоризонтите пред този бизнес. За това мотото ни е:

„Вашите предимства. Нашите контакти. Общият успех“.

 

Нашата цел е да помогнем на местните компании и техните  потенциални клиенти и партньори да се свържат и заедно да издигнат този отрасъл на ново ниво. 

Специализираните знания ще бъдат най-ценният ресурс на бъдещето. Затова ние градим рамка за върхови постижения в сектора на услугите и улесняваме растежа за всички страни. 

Присъединете се към нас днес!

Пускане на видеото

2020 Българска Асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги. Всички права запазени

За БАССИ

Документи